Derma

Bantuanlah kami untuk kami membina masjid kelisa ria. Sumbangan anda adalah sangat bermakna kepada kami

INFO MASJID KELISA RIA

Masjid Kelisa Ria memerlukan dana sebanyak RM6 juta. Masjid yang bakal siap ini boleh menampung 1500 jemaah dalam satu-satu masa. Segala sumbangan hanya Allah yang dapat membalasnya

CARA MEMBUAT SUMBANGAN

1. Pilih jumlah yang sumbangan yang telah ditetapkan (RM10/RM20/RM30)
2. Atau boleh menyumbang mengikut kemampuan dangan cara klik butang JUMLAH LAIN dan masukkan amaun.
3. Masukkan nama dan emel untuk tujuan rekod pihak masjid
4. Klik butang DERMA SEKARANG! dan penderma akan di bawa ke halaman pembayaran(penderman digalakkan memilih kaedah pembayaran secara ONLINE bagi memudahkan urusan)
5. Penderma boleh memilih mana-mana bank tempatan untuk membuat sumbangan sehingga selesai (resit akan dihantar ke emel penderma sekiranya transaksi berjaya)

DERMA PEMBANGUNAN MASJID KELISA RIA

RM20 of RM100,000 raised

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

RM
Select Payment Method